©2019 by charlotte apel. Proudly created with Wix.com

KONTAKT MIG

Sprogøvej 6, 8600 Silkeborg, Denmark

61 28 42 80

  • Facebook - Grå Cirkel
  • Instagram - Grå Cirkel
  • LinkedIn - Grå Cirkel

FIRMAYOGA

SKAB TRIVSEL SAMT NEDSÆT STRESS OG SYGEFRAVÆR

Ønsker du at give dine medarbejdere en afstressende pause i hverdagen? En pause som vil højne arbejdsglæden, trivslen og energiniveauet i din virksomhed, så gør yoga til en del af jeres personale pleje.

Vi lever i en tid, hvor arbejdspresset er stigende og flere og flere danskere bukker under for stress - det skønnes at 25% af alle sygemeldinger er stressrelaterede og ondt i ryggen er blevet en folkesygdom. Som konsekvens heraf er danskernes sygefravær stigende og arbejdsglæden svindende.

 

Med firmayoga får medarbejderne ro og balance i en travl hverdag - mere energi og overskud til at være kreative og kunne tænke klart. Samtidig med at de får øvelser, som kan lindre ømhed, anspændte muskler og smerter i kroppen.

HVORFOR YOGA:

  1. Ugentlig motion uden skyldfølelse – vi har en tendens til at springe motionen over, når vi først er kommet hjem fra arbejde, fordi børn, madlavning og huslige pligter tager over.

  2. Sunde medarbejdere og mindre sygefravær - gennem øget kropsforståelse og bevidsthed.

  3. Øget trivsel – yoga og mindfulness har en generel positiv indvirkning på mennesker.

  4. Fokus og koncentration – når ømhed og smerter forsvinder har vi lettere ved at fokuserer på arbejdet. Lær at udnytte de små pauser gennem dagen til at skabe ro og dermed øge koncentrationen på den konkrete opgave.

  5. Bedre sammenhold og samarbejde – yoga giver medarbejderne noget udover arbejde at være fælles om.

  6. Fastholdelse og tiltrækning af nye medarbejdere - gennem gode personale vilkår og goder.

  7. Arbejdsglæde – resultat af punkt 1-6

 

Firma Yoga er yoga, som I kender det - klassiske yogastillinger på en yogamåtte. Jeg tilpasser yogaen til din virksomhed, om det er kontor eller industri. Timen inkluderer styrke, udstræk, balance, åndedrætsøvelser, afspænding og meditation.

 

Et mødelokale eller en kantine kan fint fungere som yogalokale. Timen kan foregå før, efter eller i løbet af arbejdsdagen.

Kontakt mig nedenfor for et tilbud til din virksomhed! 

Det har været den største fornøjelse at samarbejde med dig.

Du har fra første møde været meget fokuseret på at vi som virksomhed fik det maksimale ud af den ugentlige time vi havde dig til rådighed.

De mange kollegaer der har deltaget er alle yderst begejstrede for forløbet.

Du formår at få os alle med i din undervisning, du signalere den fineste ro med din beroligende stemme.

Du er meget tillidsfuld så man nemt kan lukke sine øjne og give sig hen med udstrækninger og åndedræt. Og samtidig forklarer du øvelserne så godt at ingen er i tvivl om hvad de skal.

Vi har nydt de sidste mange uger sammen med dig i yogaens tegn, dit engagement og dit nærvær.

Kærlige hilsner fra os alle hos POMPdeLUX.

Vi har været utrolig glade for vores 10-ugers forløb med Charlotte. Charlotte underviser yoga, som alle kan være med til. Hun formår således at tilpasse sin undervisning fra gang til gang ud fra deltagernes niveau, og for at skabe et undervisningsrum tilpasset alle, kommer hun med gode forslag til forskellige yogastillinger i undervisningen, som udfordrer og presser den enkelte. Alt i alt har vi haft et fantastisk forløb, og vi kan kun anbefale andre virksomheder at bruge Charlotte som samarbejdspartner.  

De bedste hilsner fra KUA Flow, Kyocera Unimerco